Dit is het vervolg op de blog van vorige week waarin ik de eerste vijf voorspellingen voor 2024 deed. Die blog lees je HIER terug. Het
Dit is het vervolg op de blog van vorige week waarin ik de eerste vijf voorspellingen voor 2024 deed. Die blog lees je HIER terug. Het
Wat zijn de trends, waar moeten we op letten, wat is in en wat is uit? Ieder jaar maak ik een trendvoorspelling voor het
Soms zijn gasten met een goede of vriendschappelijke band met de eigenaar van een restaurant, de minst favoriete gasten van het team. Ze vinden
Voor sommige mensen betekent gastvrijheid, de gast zich lekker thuis laten voelen. Dat is dan ook wat ze zeggen: Welkom, voel je maar thuis!
In de restaurants van Ron Blaauw in Amsterdam is het vanaf deze week kerst. En niet zo’n beetje ook! Het lijkt op de Sophialaan
In de horeca praten we soms recht wat krom is. Door achter een woord ‘je’ te plakken, worden een drankje en een sigaretje ineens
Vlakbij mijn kantoor kookt Jan Willem Teunis in zijn zaak Local Hero. Alleen overdag open, altijd
Sinds jaar en dag werk ik samen met Wieger Boonstra van Boonstra wijnen. Wieger en ik