Een aantal grote namen vallen, de branche schrikt ervan. ‘Als zij het zelfs niet meer redden, dan wil dat toch wel heel wat zeggen.’
Een aantal grote namen vallen, de branche schrikt ervan. ‘Als zij het zelfs niet meer redden, dan wil dat toch wel heel wat zeggen.’
De baan van horecaondernemer is geen gemakkelijke in deze uitdagende economische tijd. Bovendien wordt er sinds een aantal jaren sowieso al veel meer van
Een restaurant is net een vliegtuig; de stoelen die niet verkocht zijn ben je voor altijd kwijt. Je kan ze morgen niet alsnog verkopen
Wat heel veel mensen in de branche al een tijdje aan hun water (en in hun kassa) voelden, werd onlangs bevestigd door de cijfers
De afgelopen twee weken trok ik zoals ieder jaar in juli door de Verenigde Staten om inspiratie op te doen voor 2024. Eind juni
Het kwam misschien ook wel omdat we een kleine vakantie hadden; ontspanning en mooi weer maken momenten vaak mooier en zelfs producten veel lekkerder.
Vlakbij mijn kantoor kookt Jan Willem Teunis in zijn zaak Local Hero. Alleen overdag open, altijd
Sinds jaar en dag werk ik samen met Wieger Boonstra van Boonstra wijnen. Wieger en ik