Wouters beste blogs, columns en verhalen zijn uitgewerkt in vijf bundels:

Dit is mijn wijk niet…!

Eerst (mei 2014) was er  ‘Dit is mijn wijk niet…!‘  Het zeer goed ontvangen boek met inmiddels meer dan 20.000 verkochte exemplaren.
Cover, boek Dit is mijn wijk niet...!

Het jaar van de Bediening

In mei 2015 verscheen het boek ‘Het jaar van de bediening‘. Een bijzonder project in samenwerking met het populaire HorecaBeLike.
Cover, boek Het jaar van de Bediening

Gastvrijheidsgek

In november 2015 ‘Gastvrijheidsgek‘. Een bundel die wordt ingeleid met Wouters eigen gastvrijheidsmodel: Wouter’s Big 5.
Cover, boek Gastvrijheidsgek

Is alles naar wens?

November 2016. Een boek met de beste columns uit Misset horeca, Jeannine en wouterverkerk.nl Een boek voor de ondernemende medewerker. Een boek om inspiratie uit op te doen en vooral alle onderdelen van je bedrijfsvoering eens goed tegen het licht te houden!

cover-alles-naar-wens

Horeca Blogs & Quotes vol.1

November 2016. Een feest der herkenning voor horecamensen! De meest herkenbare Blogs en Quotes, makkelijk uitneembaar en met de bijgeleverde magneet heel makkelijk te bevestigen op een plek waar ze iedere voorbijganger een glimlach bezorgen!

cover-blogs-en-quotes

Boeken van Wouter bestellen