Wouters boeken zijn verkrijgbaar in iedere boekhandel en op bol.com en rechtstreeks bij de uitgeverij op www.horecabo.nl

Wouter bundelt jaarlijks zijn allerbeste blogs, Quotes en Misset Horeca columns in boeken die titels dragen die zo uit de mond van een horecamedewerker gerold kan zijn. Eerst verscheen: ‘Dit is mijn wijk niet…!’ (horecabestseller met ruim 30.000 verkochte exemplaren) daarna volgden ‘Is alles naar Wens?’ ‘Mijn collega komt zo bij u…’ en ‘Helemaal goed!’ (november 2018)

‘Gastvrijheidsgek’ ‘Het jaar van de bediening!’ ‘Horeca Blogs en Quotes vol.1 & 2′  zijn titels die laagdrempelig zijn en de herkomst vaak vinden op de populaire facebookpagina’s Horeca Be Like en Horeca Blogs & Quotes.

In september bracht Wouter het boek: ‘Help! Ik heb een bijbaan in de Horeca!’ uit. Een handleiding voor de (nieuwe) medewerker bediening in een modern horecabedrijf. Op www.horecabo.nl worden deze boeken aangeboden in super voordelige bundels van 20 stuks om het voor ieder horecabedrijf mogelijk te maken deze uitgave aan te schaffen voor alle medewerkers!