Een nieuwe collega! Eerst wordt het erger…

Vaak zie ik ondernemers reikhalzend uitkijken naar de datum dat er een nieuwe medewerker begint. De verlossing is dan aanstaande. ‘Dan wordt het eindelijk wat minder druk!’ Nou, weet ik nu weer, vergeet het maar! Het wordt er eerst vooral drukker en chaotischer

Het Moment

Alles wat we in een horecabedrijf doen, komt uiteindelijk ten goede aan ‘Het Moment’. Het moment waar een ondernemer van droomde, nog voordat hij de sleutel kreeg van zijn zaak. Het moment waar mijn opa over speechte, toen hij mij zijn manchetknopen

In de horeca verdwijnt het midden… Toch?

In de eerste weken van januari is er mede door de Horecava altijd veel aandacht voor ‘de horeca’ in de pers. Het gaat dan over de trendvoorspellingen, over de verwachtingen voor de horeca in het nieuwe jaar en over hoe het nou

Goede horeca, dat is wél rocket science!

Wanneer ik weleens met ondernemers praat over de hobbels die ze tegenkomen in hun operatie, en met name over hun struggles met medewerkers die op de één of andere manier niet doen wat ze eigenlijk zouden moeten doen, komt steeds dat ene

Nog 5 voorspellingen voor Horeca in 2024

Hier verscheen deel 2 van de lijst maar om het makkelijk te maken, lees je ze hier nu alle 10! Dit zijn mijn tien punten voor 2024! Het jaar van de stoel Alles draait om bezetting, we gaan stoelen in een restaurant

Dit is Horeca in 2024 in 10 voorspellingen

Wat zijn de trends, waar moeten we op letten, wat is in en wat is uit? Ieder jaar maak ik een trendvoorspelling voor het nieuwe jaar. Hiervoor gebruik ik inzichten uit de markt, ontwikkelingen uit het buitenland en natuurlijk mijn glazen bol.

1 2 3 52