Beleving tsunami!

“Kent u ons concept? Weet u hoe het bij ons werkt? Bent u hier vaker geweest? Ik leg het wel even uit! Bij ons werkt het allemaal net een beetje anders dan in andere restaurants. Bij ons is het de bedoeling dat u alles wat u bestelt deelt met uw tafelgenoten, en bij ons is het de bedoeling dat u de hele avond kleine hapjes bestelt.

Proefglaasjes

Het is hier niet de bedoeling dat u een fles wijn bestelt, maar alleen maar proefglaasjes, en bij ons is het op dinsdag en donderdagavond  eigenlijk niet mogelijk een keuze te maken maar willen we dat u zich laat verrassen. Bij ons worden uw jassen trouwens niet aangenomen, maar u wordt verzocht deze te gebruiken als kussentje waar u op moet zitten.

Wij hebben geen traditionele heren- en damestoilet. Bij ons maakt u de keuze waar u zich het prettigst voelt. Wij stellen het wel op prijs als u die voorkeur wilt toelichten in onze gasttevredenheidenquête. Wij schenken overigens geen bronwater, wij werken met onze eigen zuiveringsinstallatie. Zou u zo vriendelijk willen zijn voor ieder gedronken glas een euro te doneren aan Unicef? Dit is overigens niet verplicht, maar ja, u een leuke avond, zij een leuke avond, toch?

Kinderbelevingskookschooltheater

Over kinderen gesproken, voor de kinderen hebben we een speciaal menu. Zij kunnen zelf visjes vangen in onze belevingsvijver, en daar kunnen ze dan sushi van rollen in ons kinderbelevingskookschooltheater. De visjes zijn natuurlijk niet echt, maar hebben we laten maken van eetbaar kokospapier in samenwerking met een televisie kok die ook betrokken was bij de ontwikkeling van zeewiertruffels. Die serveren we vandaag trouwens bij onze tasting van voorgerechten.

Aanbevelingstweet

Alles wat we gebruiken in ons restaurant is tevens te koop, van servies tot de tafeltjes waar u aan zit. Laat het ons gerust weten wanneer u interesse heeft in de aanschaf van een van onze materialen, dan zal ik u uitleggen hoe dat precies in z’n werk gaat.  Wanneer u heeft geparkeerd dan werkt het bij ons net iets anders met het afrekenen van de parkeerkosten, want als u ons uw gegevens geeft, ons liked op facebook en een aanbevelingstweet twittert, dan zijn de kosten deze keer voor ons.

Wanneer u wilt afrekenen, houdt u er dan rekening mee dat het bij ons niet mogelijk is om contant te betalen, en dat wij bij betaling met creditcard gedwongen zijn 5 % kosten in rekening te brengen.

De Groupongasten worden verzocht zich voor het uitreiken van de menukaart kenbaar te maken, anders kunnen we de voucher helaas niet meer accepteren.”

 

Deze blog verscheen eerder onder de titel ‘Bij Ons’ samen met 29 andere blogs in het boekje ‘Dit is mijn wijk niet..!’

De blogs van Wouter zijn gebundeld in twee boeken: Dit is mijn wijk niet…! en in samenwerking met Horeca Be Like ‘Het jaar van de bediening!’ De boeken zijn voor horecamensen te bestellen OP DEZE WEBSITE. Maar zijn ook te koop bij bol.com, SVH.nl en alle andere (online) boekhandels.

Wouter Verkerk verzorgt jaarlijks ruim 200 presentaties en workshops bij horecabedrijven door heel Nederland. Wouter uitnodigen in jouw bedrijf? Neem contact op en we sturen je een factsheet.

 

COVER JVDH

20150125 Dimwn

Wouter Verkerk is een van de meest gevraagde sprekers op het gebied van Horeca en Gastvrijheid en begeleidt Horecaondernemers en hun teams door heel Nederland.
Wouter schrijft columns, blogs en boeken over gastvrijheid. Hij ontwikkelde diverse gastvrijheidsmodellen zoals het '12 stappen gastcontactplan' en is grondlegger van "Signature Hospitality".
Wouter schrijft onafhankelijk en wanneer er een commerciële relatie bestaat tussen Wouter en zijn onderwerp dan vermeldt hij dat. Wouter is BrandAmbassador van zijn eigen bedrijven en van Nobel Drinks, Bidfood, Horeko, Eyes for Details, Grootkeuken.nl, Boonstra Wijnen, Unitouch, The Branding Club, Chocomel, Orderli, Smit's Delicious en De Schone Zaak.
Bestel boeken van Wouter Verkerk op Horecabo.nl.