Horecaondernemers komen samen met hun bedrijfsleider of leidinggevenden op 16 maart naar Ameland voor een wel heel bijzondere aftrap van het (terras)seizoen.

Waarom?

In de afgelopen jaren bezocht ik in de maanden maart tot en met mei honderden bedrijven om horecateams voor te bereiden op het seizoen. Dit jaar wil ik dat anders aanpakken. Ik nodig ondernemers met de leidinggevenden van hun bedrijf uit om samen naar mij toe te komen! Op Ameland!

Wat gaan we doen?

In een programma van 11.00 uur tot 14.30 uur vol sprekers, inspiratie en heel goed eten(!) openen we de dag voor iedereen gezamenlijk. In het tweede deel van het programma maken de ondernemers een VIP tour langs de Amelander Horeca en blijven de leidinggevenden achter op de congreslocatie. Daar krijgen zij een masterclass waarin zij leren zelf een fantastische training aan hun team te geven.

Wie komen er spreken?

Hoofdrolspelers in het centrale programma zijn: Ron Blaauw, Gijsbregt Brouwer, Hans Steenbergen, Wouter Verkerk en Barend Nobel. De Amelander VIP tour wordt begeleid door Amelander TopOndernemer Harold van Workum en de Masterclass voor leidinggevenden wordt geleid door Marco Wins, Antonie Knoppers en Wouter Verkerk.

Wat kost dat en wat krijg ik er voor?

De kaarten voor het evenement hebben een prijs van €295,00 per stuk, exclusief BTW. Daarvoor krijg je een verzorgd programma van 11.00 tot 18.00 inclusief lunch, drankjes en een afsluitende borrel. Vervoerskosten naar Ameland, eventuele overnachtingen en diners zijn niet inbegrepen. Uiteraard kunnen we je wel helpen aan de beste arrangementen.

Voor alle deelnemende bedrijven staat er bij terugkomst in het bedrijf een pakket klaar vol met materialen voor de eigen training, een selectie boeken en materialen die het je gemakkelijk zullen maken van 2020 het beste seizoen ooit te maken. (Deze box vertegenwoordigt een waarde van tenminste €250,00)

Hoe kom ik aan kaarten?

Kaarten zijn exclusief verkrijgbaar op www.horecabo.nl en zijn te bestellen via deze link: