De manier waarop horeca mag heropenen zal land per land verschillen. Toch zullen er ook veel zaken hetzelfde zijn, bijvoorbeeld op het gebied van social distancing en voedselveiligheid. Gijsbregt stuitte bij zijn research voor ons nieuwe boek op een guidance van de Amerikaanse National Restaurant Association. Via deze link kan je die downloaden.

Er ontstaat internationaal een nieuwe werkelijkheid en dat betekent dat we ook veel kunnen hebben aan wat elders in de wereld wordt ingevoerd en bedacht. Zo hoeft niet iedereen zelf het wiel uit te vinden en kunnen we ons vast voorbereiden op de tijd die gaat komen. Het zal anders zijn maar we zullen een weg vinden.

Boek: Horeca na Corona

Gijsbregt Brouwer en Wouter Verkerk werken op dit moment hard aan een boekje over wat zij noemen: ‘Horeca na Corona’ Een verkenning van de nieuwe werkelijkheid in dialoog. Een tijdsdocument, een hoopvol pamflet. Aan de hand van ruim 50 onderwerpen nemen ze je mee langs trends, voorbeelden, overwegingen en handvatten. Het antwoord op al je vragen? Nee! Weten zij wat nog niemand weet? Nee! Of zoals zij het zelf zeggen: De waarheid is een diamant die van kleur verandert als je anders kijkt. Wouter en Gijsbregt laten je anders kijken naar 50 relevante onderwerpen die van toepassing zijn op de horeca van morgen. Het boek verschijnt op 1 juni maar is nu al te bestellen via deze link!