Dit is mijn wijk niet…!

Het succesvolle boek van Wouter Verkerk ‘Dit is mijn wijk niet…!’ beleeft een tweede druk. De eerste 1000 exemplaren wisten binnen anderhalve maand hun weg te vinden naar ruim 500 horecabedrijven in heel Nederland. 

Het boek is te bestellen op deze website.

Er zijn ook workshops ‘Dit is mijn wijk niet…!’ te boeken voor je hele team aan de hand van de 93 eye-openers uit het boek. Meer informatie daarover tref je HIER!

cover dimwnachterkant 2e druk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Overigens

In de Verenigde Staten is fooi nog veel meer dan hier een belangrijk deel van het salaris van de bediening. Niet zo heel lang geleden waren er in de Verenigde Staten zelfs steden waar bedienend personeel moest betalen om een paar tafels te mogen bedienen. De fooien bepaalden het salaris. Misschien komt daar die ene zin wel vandaan: ‘Dit is mijn wijk niet!’ Niet omdat ik u niet wil, maar omdat ik het recht niet heb (gekocht) òm u te bedienen.

 

Wouter Verkerk is een van de meest gevraagde sprekers op het gebied van Horeca en Gastvrijheid en begeleidt Horecaondernemers en hun teams door heel Nederland.
Wouter schrijft columns, blogs en boeken over gastvrijheid. Hij ontwikkelde diverse gastvrijheidsmodellen zoals het '12 stappen gastcontactplan' en is grondlegger van "Signature Hospitality".
Wouter schrijft onafhankelijk en wanneer er een commerciële relatie bestaat tussen Wouter en zijn onderwerp dan vermeldt hij dat. Wouter is BrandAmbassador van zijn eigen bedrijven en van Nobel Drinks, Bidfood, Horeko, Eyes for Details, Grootkeuken.nl, Boonstra Wijnen, Unitouch, The Branding Club, Chocomel, Orderli, Smit's Delicious en De Schone Zaak.
Bestel boeken van Wouter Verkerk op Horecabo.nl.