Gasten zijn overal anders, en toch overal ook een beetje hetzelfde. Ze maken dezelfde grapjes, ze maken dezelfde versprekingen, vragen om onmogelijke dingen en ze bestellen niet bestaande drankjes. Mens erger je niet! Dat lukt horecamensen best aardig. Maar soms heb je bingo. Dan krijg je ze allemaal achter elkaar op één dag. Dat is wat je noemt ‘Mens erger je niet 2.0’. Dat is gastenbingo!

Print en hang ‘m op!

Download hier de printversie: Gastenbingo Herfsteditie Hang ‘m op en vier het met je team als je bingo hebt. Kleine ergernissen aan gasten zijn namelijk vaak een compliment voor jouw gastvrijheid. Gasten maken pas echt rare sprongen als ze zich welkom en ontspannen voelen!Gastenbingo Herfsteditie png

Wouter Verkerk is een van de meest gevraagde horecatrainers van Nederland. Hij verzorgt presentaties en workshops door heel Nederland en is schrijver van twee horecabestsellers: ‘Dit is mijn wijk niet..!’ en ‘Dit is het jaar van de bediening’. Voor horecamensen zijn de boeken hier te bestellen. We sturen je bestelling vandaag nog op, de factuur volgt per email. Tijdens de beurs Gastronomie presenteert Wouter zijn derde boek: Gastvrijheidsgek.

COVER JVDH

20150125 Dimwn