Gastenbingo

Gasten zijn overal anders, en toch overal ook een beetje hetzelfde. Ze maken dezelfde grapjes, ze maken dezelfde versprekingen, vragen om onmogelijke dingen en ze bestellen dezelfde drankjes. Het is ons vak om juist met als die situaties goed om te gaan. Mens erger je niet! Dat lukt horecamensen best aardig. Maar soms heb je bingo. Dan krijg je ze allemaal achter elkaar op één avond! Dat is wat je noemt ‘Mens erger je niet 2.0’. Dat is gastenbingo!

Horecamensen

Print ‘m hier: gastenbingo , hang ‘m op en beloon jezelf bij een volle kaart. Omdat het je is gelukt al je gasten ondanks alles toch weer een geweldige tijd te bezorgen. Omdat het je is gelukt toch weer om alle grapjes die je al 100x hoorde, te lachen. Omdat jij en je team horecamensen zijn.
FOTO

De blogs van Wouter zijn gebundeld in twee boeken: Dit is mijn wijk niet…! en in samenwerking met Horeca Be Like ‘Het jaar van de bediening!’ De boeken zijn voor horecamensen te bestellen OP DEZE WEBSITE.

Wouter Verkerk verzorgt jaarlijks ruim 200 presentaties en workshops bij horecabedrijven door heel Nederland. Wouter uitnodigen in jouw bedrijf? Neem contact op en we sturen je een factsheet.

 

20150125 DimwnCOVER JVDH

Wouter Verkerk is een van de meest gevraagde sprekers op het gebied van Horeca en Gastvrijheid en begeleidt Horecaondernemers en hun teams door heel Nederland.

Wouter schrijft columns, blogs en boeken over gastvrijheid. Hij ontwikkelde diverse gastvrijheidsmodellen zoals het '12 stappen gastcontactplan' en is grondlegger van "Signature Hospitality".

Wouter schrijft onafhankelijk en wanneer er een commerciële relatie bestaat tussen Wouter en zijn onderwerp dan vermeldt hij dat. Wouter is BrandAmbassador van zijn eigen bedrijven zoals Verkerk Bartstra Gastvrijheid Consultants en Plan Boutique, het horeca hoofdkantoor van Nederland! en van Nobel Drinks, Bidfood, Eyes for Details, Boonstra Wijnen, Unitouch, The Branding Club, Chocomel, Orderli, Smit's Delicious en The Dutch Cocktail Club.
Bestel boeken van Wouter Verkerk op Horecabo.nl.