Ron & Wouter: Horecaconcept APK

Een goed horecaconcept staat nooit stil, is altijd in beweging. Je voegt assortiment toe, denkt na over marketing en hebt steeds nieuwe ideeën over inrichting, nieuwe diensten, andere service-elementen en misschien droom je er weleens van om het roer helemaal om te gooien. Vaar je nog wel de juiste koers met je café? Is je Grand Café klaar voor de toekomst? Is je restaurant in het hoge segment niet erg afhankelijk van hele oude gasten? Wordt jouw terras niet iets te vaak voorbij gefietst?

Advies en handvatten

Horeca-adviseur en trendwatcher Wouter Verkerk en Meesterchef en topondernemer Ron Blaauw werken al jarenlang samen aan de voortdurende ontwikkeling van de concepten van de Ron Gastrobar groep. Sinds enige tijd adviseren zij ook samen andere ondernemers bij de ontwikkeling van hun concept en worden zij gevraagd samen nieuwe concepten te ontwikkelen voor derden. Vanuit die samenwerking is het idee ontstaan voor de ‘Horecaconcept APK’.

Tijdens de Horecaconcept APK neem je als ondernemer(s) gedurende een zeer intensieve dag alle aspecten van je horecaconcept onder de loep en krijg je direct handvatten, inspiratie en zelfs concreet advies ter verbetering. In het eerste deel van de dag werk je samen met Wouter op zijn kantoor in Amsterdam aan de onderdelen marketing, personeel, service en kernwaarden. Daarna volgt er een lunch in een van de restaurants van de Ron Gastrobar Groep om vervolgens de dag af te sluiten met een sessie met Ron die inzoomt op food, menu, trends, pricing en natuurlijk ook marketing. Beiden sturen je naar huis met een doos vol materialen, boeken, voorbeelden en handvatten.

Algemene Periodieke Keuring

De Concept APK is een periodieke ‘keuring’ van je concept, een tussentijdse kritische check van twee professionals die de branche als geen ander kennen en je helpen bij het bijsturen en opstuwen van je koers als ondernemer. Zij zijn je graag van dienst!

Voor meer informatie stuur je een mail naar mail@wouterverkerk.nl en ontvang je daarna zo spoedig mogelijk de factsheet met alle info!

Wouter Verkerk is een van de meest gevraagde sprekers op het gebied van Horeca en Gastvrijheid en begeleidt Horecaondernemers en hun teams door heel Nederland.

Wouter schrijft columns, blogs en boeken over gastvrijheid. Hij ontwikkelde diverse gastvrijheidsmodellen zoals het '12 stappen gastcontactplan' en is grondlegger van "Signature Hospitality".

Wouter schrijft onafhankelijk en wanneer er een commerciële relatie bestaat tussen Wouter en zijn onderwerp dan vermeldt hij dat. Wouter is BrandAmbassador van zijn eigen bedrijven zoals Verkerk Bartstra Gastvrijheid Consultants en Plan Boutique, het horeca hoofdkantoor van Nederland! en van Nobel Drinks, Bidfood, Eyes for Details, Boonstra Wijnen, Unitouch, The Branding Club, Chocomel, Orderli, Smit's Delicious en The Dutch Cocktail Club.
Bestel boeken van Wouter Verkerk op Horecabo.nl.