Op 16 maart 2020 trappen we het horeca-seizoen af op een echte seizoensplek. Ameland wordt wakker als de dagen weer wat langer worden en de zon zich wat vaker laat zien. Alle bedrijven gaan dan weer open, vaak met veel nieuwe energie en boordevol plannen voor het nieuwe seizoen. Dat zal ook wel moeten want de Waddeneilanden worden ieder jaar drukker en van de horeca wordt net als overal alleen maar meer verwacht!

Topondernemers

Het is goed om aan het begin van het jaar te worden bijgepraat door een aantal experts uit je vak die je inspireren en tips geven. Het is misschien nog wel beter om dat te doen op een plek waar je energie krijgt en waar je wordt omringd door ruim 100 collega’s die net als jij met een collega naar Ameland zijn gekomen voor de aftrap van het beste seizoen ooit! Alle deelnemers zijn serieuze, succesvolle ondernemers van de beste bedrijven van Nederland!

Hans Steenbergen

In het centrale gedeelte van de dag word je bijgepraat, aangemoedigd, aan het denken gezet en geïnspireerd door Wouter Verkerk, Gijsbregt Brouwer, Ron Blaauw en Hans Steenbergen. Dit evenement is een inspiratiecongres, geen mini-horeca-beurs. Er zijn geen gesponsorde workshops of onderdelen, behalve dan het Nobeltje bij de koffie, maar dat is een Amelander traditie!

Lunch van topkok Ron Blaauw

Na de lunch, die het team van Ron Blaauw ter plekke komt verzorgen, vertrekken de ondernemers in de zaal onder leiding van Amelander Topondernemers Harold van Workum en Barend Nobel met een bus naar drie inspirerende locaties op het eiland. Zij krijgen in The Sunset ondernemerstips tijdens een spetterende presentatie van Harold.

De Bedrijfsleiders en de leidinggevenden blijven achter voor een Masterclass Coaching, Leidinggeven en Trainen door Wouter Verkerk, Antonie Knoppers en Marco Wins. Zij Krijgen allemaal bij thuiskomst een inspiratiekit vol materialen en methodieken om hun team te trainen, te stimuleren en te ontwikkelen.

Borrel op beste terras van Nederland!

We sluiten de dag vervolgens weer gezamenlijk af met een borrel op één van de allerbeste (overdekte) terrassen van Nederland: Grand Café Van Heeckeren in Nes. Uiteraard is het mogelijk te blijven overnachten op Ameland maar ook hiervoor geldt, haast is geboden, de kamers gaan hard!

Laatste tickets

Op dit moment zijn de laatste tickets voor dit event in de verkoop gegaan. Je koopt ze exclusief op horecabo.nl via DEZE LINK

Twijfel je, of wil je iets vragen? Neem gerust contact op!