Afgelopen vrijdag viel onze server bijna uit door de luchtige blog van Marlon Mout en mij over ‘Domme’ gastenvragen. Deel 2 hieronder, omdat het bijna kerst is!

1.’Oh, het is heel rustig! Ik heb gereserveerd maar dat was zeker niet echt nodig?’

Nee klopt, totaal niet nodig, echt een beetje dom! Meestal zeggen mijn collega’s dat er ook altijd bij als mensen willen reserveren, er komt hier nooit iemand. Maar dat zal deze vast vergeten zijn. Stom! Sorry, zal ik ‘m er alsnog uit halen?

BESTEL VIA DEZE LINK DE BOEKEN HORECA BLOG&QUOTES VOL.1,2&3 TIJDELIJK VOOR MAAR €22,50

2. ‘Misschien dat ik een zeikerd ben?’

Tja, waarom denkt u dat eigenlijk? Ik denk het zelf overigens ook. U ziet er ook zo uit. Leuk sjaaltje trouwens ;-)

3. ‘Mag ik een gekke vraag stellen?’

Oei, mijn collega die altijd antwoord geeft op gekke vragen is nog niet aanwezig. Hij is er over een half uurtje. Vindt u het vervelend om tot dan te wachten? Of zal ik hem even bellen of hij misschien eerder kan komen?

4. ‘Mag ik de cheeseburger zonder kaas en tomaat met extra augurk, de frietjes doorgebakken zonder zout en de saus van de burger apart?’

Wacht even, het systeem loopt vast. Dat is gek, er staat: INTERNAL SERVER ERROR The server encountered an error and was unable to complete your request.

5. ‘Is dat lekker?’

Mwah. Het zou eigenlijk niet op de kaart komen. Het is alleen dat we standaard 6 hoofdgerechten hebben en we konden er dit keer niet meer dan 5 bedenken. Als u komt om lekker te eten zou ik ‘m niet nemen.

6. ‘Mogen we ook kraanwater?’

Tuurlijk wilt u kraanwater van Spa, Sourcy of Voss? We hebben ook leidingwater uit Italië, heel speciaal, een beetje mineralig.

7.’Jeetje wat hebben we veel besteed. Krijgen we nu korting?’

Haha, dat vroeg ik van de week ook toen ik mijn weekboodschappen deed bij de supermarkt. Ze keken me aan of ik gek was. Begrijp jij dat nou? Hier is dat trouwens niet anders, mijn collega’s kijken ook zo naar mensen die hier om korting vragen. Helemaal gek zijn ze.

8. ‘Mag ik een expreszo?’

Zegt u dat expres zo?

9. ‘Mogen we apart betalen?’

Tuurlijk mag dat! Precies wat jullie beide gehad hebben zodat 1 niet teveel betaald? Geen probleem. Dat wordt voor u dan €14,20 en voor u €14,10. Fijne dag en doe wat leuks met die 10 cent hè!

Het is tijd je kerstcadeaus te bestellen!!!

Dit is het vervolg op de blog van eerdere deze week!

Deel →
Twitter @wouterverkerk

U zoekt oplossingen voor uw gastvrijheid vraagstukken?

Neem contact op met Wouter Verkerk van Verkerk Bartstra

Top