Zó belonen horecaondernemers hun teams voor het beste seizoen ooit!

Volgende week wordt het een beetje koeler. Voor heel even maar want de weermodellen voor de langere termijn laten zien dat het wel eens het allermooiste seizoen in decennia zou kunnen worden. Van medewerkers wordt enorm veel gevraagd en horecamensen laten het niet afweten. Wat wordt er geknald door de teams en wat zijn er veel ondernemers ontzettend trots op hun teams! En terecht.

‘Wanneer er even ruimte is, dan moeten we echt even met z’n allen iets heel gaafs gaan doen!’ Ik ben het daar natuurlijk mee eens maar zeg dan altijd wel: ‘Zorg dan dat je het combineert met iets leerzaams, iets waar je mensen, je team en je bedrijf beter van worden!’ Die gedachte liet me niet meer los en samen met Ron Blaauw en Harold van Workum ontwikkelde we samen twee geweldige inspirerende events speciaal voor horecateams.

Twee programma’s speciaal ontwikkeld voor horecateams. Dit vinden horecamensen écht leuk! Welkom!

Programma Ron Blaauw (de allerleukste dag voor horecamensen in Amsterdam)

We starten de middag in een van de restaurants van Ron Blaauw waar Wouter Verkerk je ontvangt en de dag aftrapt met zijn workshop horeca en gastvrijheid. In ruim anderhalf uur gaat hij met je team aan de slag en behandelt hij op zijn eigen manier de trends, geeft hij handvatten en tips en schudt hij iedereen helemaal wakker met zijn visie op moderne horeca. Uiteraard staat hij in zijn presentatie ook stil bij zijn samenwerking met de restaurants van Ron Blaauw en hun succesvolle werkwijze.

Rons Rondje en Wouter’s Big5!

Na een lekker glas en een paar culinaire hapjes vertrek je op de fiets (of tegen een extra vergoeding per boot) naar het volgende station, een tweede restaurant van Ron. Ook daar wordt je als koning ontvangen en serveren we mini-signatuur-gerechtjes, uiteraard met een bijpassend glas! De dag wordt afgesloten in Ron Gastrobar (1 Michelinster). Wederom met een proeverij en een goed glas. Uiteraard kunnen we in overleg aan de fietstocht door Amsterdam een keur aan extra tussenstops afspreken met eigen adressen of aanraders van ons. Alles is mogelijk.

Programma Hoe gastvrij is Ameland?  2-daagse gastvrijheids- en horecaverkooptraining op Ameland voor horecateams 

De tweedaagse training bevat verschillende onderdelen die elkaar in hoog tempo op een plezierige en inspirerende wijze afwisselen. Zo zijn er in het programma intensieve groepsopdrachten opgenomen en verzorgen Wouter Verkerk en TopHoreca ondernemer Harold van Workum beiden een verfrissende workshop op het gebied van verkoop, gastvrijheid en efficiëntie in het door personeelskrapte gedomineerde horecabedrijf.

Twee dagen, leren, eten, drinken en teambuilding op Ameland!

Er wordt in de trainingen en opdrachten ingezet op teamwork, teambuilding en groei van bewustwording van service. Deelnemers ervaren aan den lijve verschillende servicelevels en krijgen op confronterende wijze inzicht in hun eigen standaarden. Wij zullen er alles aan doen de lat blijvend hoger te leggen voor hen! De diverse horeca van Ameland en de bijzondere sfeer van het eiland spelen daarbij een belangrijke rol. Een tweedaagse om nooit meer te vergeten!

Stuur een mail naar mail@verkerkbartstra.nl en we sturen je direct de factsheet op!

 

Wouter Verkerk is een van de meest gevraagde sprekers op het gebied van Horeca en Gastvrijheid en begeleidt Horecaondernemers en hun teams door heel Nederland.

Wouter schrijft columns, blogs en boeken over gastvrijheid. Hij ontwikkelde diverse gastvrijheidsmodellen zoals het '12 stappen gastcontactplan' en is grondlegger van "Signature Hospitality".

Wouter schrijft onafhankelijk en wanneer er een commerciële relatie bestaat tussen Wouter en zijn onderwerp dan vermeldt hij dat. Wouter is BrandAmbassador van zijn eigen bedrijven zoals Verkerk Bartstra Gastvrijheid Consultants en Plan Boutique, het horeca hoofdkantoor van Nederland! en van Nobel Drinks, Bidfood, Eyes for Details, Boonstra Wijnen, Unitouch, The Branding Club, Chocomel, Orderli, Smit's Delicious en The Dutch Cocktail Club.
Bestel boeken van Wouter Verkerk op Horecabo.nl.