De tijd gaat snel als je plezier hebt en druk bent. 2018 zit er bijna op en het lijkt wel alsof het voorbij is gevlógen! Veel horecabedrijven kijken terug op een bewogen jaar. Extreem koud in maart, heel warm in de maanden die volgden. De zon die maar bleef schijnen in het voorseizoen, personeel dat piepte en kraakte maar ze hebben het (meestal) geflikt!

Aan het einde van het jaar is het tijd om de medewerkers te verrassen met iets extra’s. We hebben dit jaar een aantal manier bedacht om daarbij te helpen én aan de kwaliteit van het bedrijf te denken. Horecabo.nl heeft voordelige pakketten om voor het hele team inspirerende en leuke boeken in de schoen of onder de boom te leggen. Verkerk Bartstra pakt uit met twee leuke ideeen voor personeelsfeesten waarbij de inspiratie en verdieping niet ontbreken.

Alleen komend weekend grote kortingen (60%) tijdens Black Friday weekend

Horecamensen helpen elkaar, daarom is er bij horecabo.nl niet ná het seizoen een periode met sterke afprijzing en kortingen maar precies vlak vóór het seizoen! Maar let op: Alleen voor 5 dagen. Van donderdag 22 november tot en met maandag 26 november is het Black Friday weekend en geven we kortingen tot wel 60% op de meest bestelde artikelen. Zo koop je 20 boeken voor je team niet voor €259,00 maar voor €99,00 en Alle zeven  boeken van Wouter (inclusief de 2 nieuwe titels) niet voor €90,00 maar voor €39,00! Check vanaf donderdag www.horecabo.nl

Inspiratie op de fiets, door Amsterdam of Ameland

Het personeelsfeest dat nooit meer iemand vergeet, dat is het uitgangspunt van de twee bijzondere events die Wouter samenstelde met Ron Blaauw en Harold van Workum.  Het Amsterdamse programma duurt één dag en bevat naast een workshop van Wouter een proeverij in 3 restaurants van Ron Blaauw met tekst en uitleg. Van restaurant naar restaurant verplaatst je team zich per fiets en onderweg bouwen we desgewenst extra inspirerende tussenstops in. Een Trendtour in stijl!

Het programma op Ameland is een geheelverzorgde tweedaagse inspiratietrip naar Ameland met veel verschillende onderdelen. Workshops, inspiratie, teambuilding, culinaire verwennerij en groepsopdrachten wisselen elkaar in hoog tempo af.  Een intensief programma dat tot nu toe altijd heeft geleid tot: Heldere teamafspraken, een (veel) hogere besteding van gasten bij terugkomst en onvergetelijke ervaringen voor alle deelnemers. Wil je meer weten over deze events? Mail naar Marlon@verkerkbartstra.nl en zij mailt je de factsheets.

Trainingspakketten 2019

In 2019 introduceert Verkerk Bartstra een nieuwe manier van horecabegeleiding. We hebben een pakket samengesteld dat bestaat uit: 3,6,9 of 12 Mystery Visits (Big5 Mystery Visits door Eyes for Details), inspiratie van het team (Gecombineerde sessie van Wouter Verkerk, eerst managers daarna het hele team) en training on the job van je leidinggevenden en het team (sessies van 4 uur, in series van 3 of 6 sessies door Bas Schampers en Marlon Mout). We bieden deze pakketten aan tegen aantrekkelijke vaste maandfee’s. Meer info? Mail ons: wouter@verkerkbartstra.nl