Ik bezoek veel Nederlandse horeca maar ik probeer twee keer per jaar een inspiratiereis te maken om nog veel meer te zien. Van mijn horecareis naar Singapore en Bali maakte ik aantekeningen die je hieronder leest. Mocht je binnenkort ook die kant
Vlakbij mijn kantoor kookt Jan Willem Teunis in zijn zaak Local Hero. Alleen overdag open, altijd vol. Iedere week een special die soms zo goed is dat die dan op de vaste kaart terecht komt. Maar soms is het dan ook wel
Drie broers, een mooi stukje Vlissingen aan de achterste boulevard. Een fantastisch paviljoen aan zee, ook met unieke luxe strandkamers in de oude badcaisson (zeewering). (Pier 7) een Brasserie aan de Boulevard, meer dan geweldige suites in het gebouw naast de brasserie
Sinds jaar en dag werk ik samen met Wieger Boonstra van Boonstra wijnen. Wieger en ik zaten samen op school en kennen elkaar dus al veel langer. Met Boonstra Wijnen adviseer ik mijn relaties een fantastische leverancier; ze zijn betrouwbaar, hebben een
Een van de grootste ergernissen van gasten in de horeca is…. Wachten op de rekening! En als die rekening dan eindelijk komt, begint het wachten vaak opnieuw want de bediening moet op zoek naar het mobiele pinapparaat. En weet je wat het
Ik bezoek veel Nederlandse horeca maar ik probeer twee keer per jaar een inspiratiereis te maken om nog veel meer te zien. Van mijn horecareis naar Singapore en Bali maakte ik aantekeningen die je hieronder leest. Mocht je binnenkort ook die kant
‘Wat een geweldige avond was dat!’ Soms komt alles samen, dan klopt het gewoon. Op heel veel plekken waar zo’n moment ontstaat is geluk een belangrijke factor. Daar is helemaal niks mis mee, geluk is heerlijk! En zo voelt het ook. Maar