/

Chateau La Coste (Boonstra Wijnen)

Sinds jaar en dag werk ik samen met Wieger Boonstra van Boonstra wijnen. Wieger en ik zaten samen op school en kennen elkaar dus al veel langer. Met Boonstra Wijnen adviseer ik mijn relaties een fantastische leverancier; ze zijn betrouwbaar, hebben een fantastisch assortiment maar zijn nooit te beroerd een andere wijn toe te voegen wanneer je dat graag wilt. Ze doen zaken met alle importeurs zodat jij aan één leverancier genoeg hebt. (één levering, één factuur, wel zo makkelijk!)

Voor een wijnkaart van een klant wilde ik graag werken met het mooie Chateau La Coste uit de Provence. Prachtige rosé en Wieger legde het contact met De Bruijn wijnkopers. De samenwerking loopt prima en de wijn vindt inmiddels haar weg ook naar verschillende andere horecabedrijven. Toen ik afgelopen maand in de buurt was, was er een bezoek aan het Chateau mogelijk en ik beleefde een middag uit een film. Het landgoed is prachtig, de verschillende restaurants Provençaals, de sfeer zomers, en er was wijn. Heerlijke wijn.

Eind augustus zal ik een fles Rosé d’une nuit van La Coste in de inspiratiebox doen zodat iedereen die de box ontvangt kan genieten van deze wijn die anders dan de naam doet vermoeden niet een hele nacht, maar slechts anderhalf uur de schilletjes haar kleur laten afgeven. Naast de Rosé d’une nuit is er ook een rosé Chateau La Coste en een Grand Vin Rosé. Alledrie het proberen meer dan waard.

Voor meer informatie: Boonstra Wijnen

Wouter Verkerk is een van de meest gevraagde sprekers op het gebied van Horeca en Gastvrijheid en begeleidt Horecaondernemers en hun teams door heel Nederland.

Wouter schrijft columns, blogs en boeken over gastvrijheid. Hij ontwikkelde diverse gastvrijheidsmodellen zoals het '12 stappen gastcontactplan' en is grondlegger van "Signature Hospitality".

Wouter schrijft onafhankelijk en wanneer er een commerciële relatie bestaat tussen Wouter en zijn onderwerp dan vermeldt hij dat. Wouter is BrandAmbassador van zijn eigen bedrijven zoals Verkerk Bartstra Gastvrijheid Consultants en Plan Boutique, het horeca hoofdkantoor van Nederland! en van Nobel Drinks, Bidfood, Eyes for Details, Boonstra Wijnen, Unitouch, The Branding Club, Chocomel, Orderli, Smit's Delicious en The Dutch Cocktail Club.
Bestel boeken van Wouter Verkerk op Horecabo.nl.