/

Local (SUPER)Hero Amsterdam

Vlakbij mijn kantoor kookt Jan Willem Teunis in zijn zaak Local Hero. Alleen overdag open, altijd vol. Iedere week een special die soms zo goed is dat die dan op de vaste kaart terecht komt. Maar soms is het dan ook wel weer mooi geweest, en eet je weer wat anders. De zuurkool die er nu is, Royale met onder vele andere lekkernijen camembert, bezorgde me een klein traantje van geluk. Volgens mijn dochter is het enige nadeel van het feit dat corona voorbij is, het feit dat Local Hero geen saucijzenbroodjes meer maakt. Ik snap haar wel. De Tosti is trouwens onbetwist de beste van Amsterdam met als goede tweede die van de Kat in de Wijngaert aan de Lindengracht.

Local Hero, Jan van Galenstraat 92H, 1056 CD Amsterdam

Wouter Verkerk is een van de meest gevraagde sprekers op het gebied van Horeca en Gastvrijheid en begeleidt Horecaondernemers en hun teams door heel Nederland.

Wouter schrijft columns, blogs en boeken over gastvrijheid. Hij ontwikkelde diverse gastvrijheidsmodellen zoals het '12 stappen gastcontactplan' en is grondlegger van "Signature Hospitality".

Wouter schrijft onafhankelijk en wanneer er een commerciële relatie bestaat tussen Wouter en zijn onderwerp dan vermeldt hij dat. Wouter is BrandAmbassador van zijn eigen bedrijven zoals Verkerk Bartstra Gastvrijheid Consultants en Plan Boutique, het horeca hoofdkantoor van Nederland! en van Nobel Drinks, Bidfood, Eyes for Details, Boonstra Wijnen, Unitouch, The Branding Club, Chocomel, Orderli, Smit's Delicious en The Dutch Cocktail Club.
Bestel boeken van Wouter Verkerk op Horecabo.nl.