Om deze redenen kom je naar de dag van de Horeca op 24 september!

Op 24 september is iedereen die in de horeca werkt van harte welkom op de leukste horecadag van het jaar. De Winkel van Sinkel in Utrecht is voor het tweede jaar op rij de plek waar je geniet van een dag speciaal voor horecamensen. Talloze horeca-workshops, horeca beroemdheden als Tess Posthumus en Jord Althuizen en nog veel en veel meer! Bovendien krijgt iedereen die aanwezig is mijn nieuwste boek ‘Help! Ik heb een (bij)baan in de Horeca!’ gratis mee naar huis!

In het kort:

Dag vol inspiratie, fun en gezelligheid

Maandag 24 september van 11.30 tot 17.00

Toegang: €12,50 INCLUSIEF:

  • workshops
  • Drankjes
  • lunch
  • Borrel met DJ
  • treinkaartje van en naar huis (waar je in Nederland ook woont)
  • Mijn nieuwste boek ter waarde van €12.95

Boek nu je ticket voor het leukste en grootste horeca-personeelsfeest van Nederland en kom met je hele team!  Ik kom ook en geef de hele dag workshops over moderne horeca, columns, gastvrijheid en meer!

https://www.fnvhoreca.nl/dag-van-de-horecamedewerker 

 

 

Wouter Verkerk is een van de meest gevraagde sprekers op het gebied van Horeca en Gastvrijheid en begeleidt Horecaondernemers en hun teams door heel Nederland.
Wouter schrijft columns, blogs en boeken over gastvrijheid. Hij ontwikkelde diverse gastvrijheidsmodellen zoals het '12 stappen gastcontactplan' en is grondlegger van "Signature Hospitality".
Wouter schrijft onafhankelijk en wanneer er een commerciële relatie bestaat tussen Wouter en zijn onderwerp dan vermeldt hij dat. Wouter is BrandAmbassador van zijn eigen bedrijven en van Nobel Drinks, Bidfood, Horeko, Eyes for Details, Grootkeuken.nl, Boonstra Wijnen en Unitouch.