/

Slapen in Zeeland? Boulevard 17 in Vlissingen!

Drie broers, een mooi stukje Vlissingen aan de achterste boulevard. Een fantastisch paviljoen aan zee, ook met unieke luxe strandkamers in de oude badcaisson (zeewering). (Pier 7) een Brasserie aan de Boulevard, meer dan geweldige suites in het gebouw naast de brasserie en vooral: Heel veel gastvrijheid, energie en ondernemersgeest van deze drie. Ze nodigden me uit voor een nacht aan zee. Ik schreef er zeker 10 bladzijdes voor mijn nieuwe boek, kwam tot rust, liep over het strand en reed op een zonnige februariochtend terug naar huis. Geluk kan je overal vinden en dus ook in Vlissingen. Dat wisten mijn voorouders overigens allang.

Boulevard Evertsen 2-8, 4382 AD Vlissingen, www.boulevard17.nl www.pier7.nl

Wouter Verkerk is een van de meest gevraagde sprekers op het gebied van Horeca en Gastvrijheid en begeleidt Horecaondernemers en hun teams door heel Nederland.

Wouter schrijft columns, blogs en boeken over gastvrijheid. Hij ontwikkelde diverse gastvrijheidsmodellen zoals het '12 stappen gastcontactplan' en is grondlegger van "Signature Hospitality".

Wouter schrijft onafhankelijk en wanneer er een commerciële relatie bestaat tussen Wouter en zijn onderwerp dan vermeldt hij dat. Wouter is BrandAmbassador van zijn eigen bedrijven zoals Verkerk Bartstra Gastvrijheid Consultants en Plan Boutique, het horeca hoofdkantoor van Nederland! en van Nobel Drinks, Bidfood, Eyes for Details, Boonstra Wijnen, Unitouch, The Branding Club, Chocomel, Orderli, Smit's Delicious en The Dutch Cocktail Club.
Bestel boeken van Wouter Verkerk op Horecabo.nl.