In opdracht van FNV Horeca werkte ik in de afgelopen zomer aan een boek met de titel: ‘Horeca Verdient Beter!’ Je zou kunnen denken dat een boek onder díe titel en met díe opdrachtgever een zeurboek zou worden vol open deuren en beschuldigingen aan werkgevers in onze sector. Het tegendeel is waar. Het resultaat is namelijk een optimistische verzameling blogs, quotes en interviews over de grootste thema’s van dit moment: Personeel, flexibiliteit en arbeid.

Horeca draait om beleving en beleving komt voor het allergrootste deel van de mensen die werken in een horecabedrijf. Als je dan bespaart op mensen, dan bespaar je dus eigenlijk op ‘beleving’. In het boek komen  ondernemers aan het woord die inspireren met hun moderne personeelsbeleid en voorbeelden geven die ieder bedrijf morgen kan overnemen.

Collector’s Item!

Het boek ‘Horeca Verdient Beter’ wordt gepresenteerd op ‘De Dag van de Horecamedewerker’ op 25 september in de Winkel van Sinkel in Utrecht. Alle aanwezigen krijgen het boek op die dag uitgereikt en het boek zal daarna niet neer verkrijgbaar zijn. Het is dus een eenmalige uitgave, in beperkte oplage gedrukt.

Van harte uitgenodigd!

Namens FNV Horeca en mijzelf nodig ik je van harte uit om samen met (al) je collega’s maar natuurlijk ook je werkgever, aanwezig te zijn op de eerste nationale dag van horecamensen! Het belooft een fantastische dag te worden met heel veel workshops, presentaties, muziek, verdieping en gezelligheid. De organisatie heeft geprobeerd het ultieme horecapersoneelsuitje te organiseren en is daar volgens mij heel goed in geslaagd!

Een kleine greep uit het programma:

Tess Posthumus, Anna Nooshin, Bas Schampers, Jord Althuizen, Jeroen van der Boom,  De Oestercompagnie, Antonie Knoppers, Miljuschka Witzenhausen en echt nog heel veel meer.  De dag wordt afgetrapt met de presentatie van het boek tussen 12.00 en 13.00 uur. Ik zal een korte presentatie verzorgen en daarna in gesprek gaan met een panel voorbeeldondernemers! Ik zou het ontzettend leuk vinden als je er bij bent.

Kosten:

De Kosten zijn bijzonder laag! Voor €10,00 (een tientje!) per persoon ben je door middel van het inbegrepen treinkaartje èn op locatie èn binnen. Er zijn verschillende hapjes en drankjes bij de prijs inbegrepen…. En natuurlijk krijgt iedereen het boek ‘Horeca verdient beter!’ Kom je met het hele team en betaalt de werkgever voor iedereen? Vraag dan even om een verzamelfactuurtje!

Addertje onder het gras?

Nee! Behalve dan dat er nog maar beperkt kaarten beschikbaar zijn en je dus snel moet zijn! Boek snel je kaarten op: https://www.fnvhoreca.nl/dag-van-de-horecamedewerker

Wouter’s Favourite’s zijn geen reclame uitingen. Het zijn persoonlijke voorkeuren voor initiatieven, nieuwe producten of toepassingen die volgens Wouter de aandacht verdienen van een breed horeca publiek. Voor de publicaties in deze categorie wordt niet betaald. Heb je ook interesse Wouter’s Favourite te worden? Ben je dan echt zo goed? Mail me dan!