Een oud café, zoveel mogelijk in originele staat, mag eigenlijk niet bemand worden door medewerkers onder een bepaalde leeftijd. Welke leeftijd dat is, is niet te vangen in een getal. Ook het vakmanschap waar je op hoopt, laat zich niet zo gemakkelijk in een functieomschrijving gieten. Wel in een gevoel. Iedere cafébezoeker herkent dat gevoel, en beloont dat met trouw. Goed lopende, echte cafés. Waar in het geval van Oosterling de bestelde bitterballen telkens worden bezorgd door een scooterkoerier die ze mèt helm op, ‘verkoopt’ aan de barman. Die verkoopt ze door met eigen mosterd. Hier staat niemand met een leeg glas, ook al is het druk. Omdat medewerkers perfect op elkaar zijn ingespeeld. Het is de ogenschijnlijke eenvoud. Het is meesterlijk vakmanschap. En er is Brand bier.