lt-4Wouter Verkerk is spreker, adviseur en trendwatcher op het gebied  van Horeca en Gastvrijheid. Jaarlijks verzorgt hij ruim 200 presentaties en workshops voor kleine en grote groepen medewerkers en of ondernemers van bedrijven uit de horeca en andere branches die zich verwant voelen met het thema gastvrijheid.

Wekelijks schrijft hij op deze website een veelgelezen blog over uiteenlopende thema’s uit het horecavak. Er is echter weinig verbeelding nodig deze te vertalen naar andere branches.

Sinds 2015 is Wouter vaste columnist van Misset Horeca.

Boeken

In mei 2014 verscheen zijn eerste bundeling van blogs en Columns: ‘Dit is mijn wijk niet…!’ (inmiddels meer dan 20.000 verkochte exemplaren!).

In mei 2015 verscheen zijn tweede boek: ‘Dit is het jaar van de bediening!’ en al in november 2015 zijn derde boek: ‘Gastvrijheidsgek!’ In november 2016 volgden nummer vier en vijf: ‘ Is alles naar wens?’  en ‘ Horeca Blogs& Quotes, vol.1’

De boeken van Wouter zijn overal verkrijgbaar en in voordelige voordeelpakketten op HORECABO.nl

Presentaties & Workshops

Wouter is met meer dan 200 presentaties en workshops een veelgevraagd spreker en werkt door heel Nederland en België samen met grote en kleine horecabedrijven.

Colofon

©2013-2016 Wouter Verkerk. Deze website is mede mogelijk gemaakt door Yoast, W3 Edge en PeriniNero. Fotografie: Living Tomorrow, Vilvoorde (B)