Wouter Verkerk is een van de meest gevraagde horecatrainers en gastvrijheidsdeskundigen van Nederland.

Wouter brengt zijn boodschap met humor, maar is ook in staat zijn toehoorders een spiegel voor te houden. Door herkenbare situaties net even anders te belichten, kijk je er voortaan op een andere manier naar!

Of zoals Wouter zegt: ‘Als je het eenmaal ziet, zie je het nooit meer niet!’

Workshops voor horecateams

Wouter geeft workshops aan horecateams door het hele land. Een opfrissessie aan de vooravond van het seizoen, een serieuze noot vlak voor  de personeelsborrel of een workshop om gastvrijheid hoger op de agenda te krijgen.
Download hier de factsheet Workshop voor Horecateams

Lezingen en presentaties

De boodschap van Wouter leent zich goed voor presentaties en lezingen. Bijvoorbeeld tijdens een (KHN) ledenvergadering, een bijeenkomst van een ondernemersvereniging of een bijeenkomst van (oud)studenten van een hotelschool.
Download hier de factsheet Lezingen en presentaties

Overige Downloads

2 Reacties op Workshops en presentaties